Hoe maak ik een Mousepad nog effectiever in mijn bedrijf?

Muismatten zijn nog steeds een absolute blikvanger op elke bureau.

Met een mooie lay-out aan de ene kant is het een mooie relatiegeschenk voor uw klanten, en aan de andere kant is het mogelijk – als het met uw eigen logo is ontworpen – uw eigen Corporate Identity en de groepsmentaliteit te versterken. Bovendien geeft een Mousepad ook de mogelijkheid als organisatie tool gebruikt te worden. Doe het net als een groot aantal van onze klanten en maak een muismat design met belangrijke informaties, bijv. handelingsinstructies, shortcuts of doorkiesnummers.

Als een service georiënteerde organisatie is het hiermee mogelijk om belangrijke spraakaanwijzingen en regelingen erop te laten drukken. Op deze manier kunnen hebben uw medewerkers dit altijd in hun blikveld en altijd het juiste antwoord paraat, zonder een extra document uitprinten te moeten.Verder kan bijvoorbeeld een technisch georiënteerde bedrijf de muismatten als organisatie tool gebruiken om bepaalde shortcuts, speciale formules of technische begrippen altijd beschikbaar te maken. Dit bespaart ruimte, tijd en opslaat de effectiviteit.

Wat ook het zinvolste voor uw bedrijf is, muismatten als relatiegeschenk of als organisatie tool, met Mr. Mousepad maakt u altijd de juiste keuze en krijgt altijd wat u wilt hebben.

Wij helpen u heel graag met het ontwerpen van uw design! Of heeft u misschien een vraag met betrekking tot het opzetten van de print gegevens? Ook hier hebben wij de juiste oplossing voor u. Een telefoontje of een E-Mail zijn voldoende en wij helpen gelijk.

Vanzelfsprekend ontvangt u altijd een monster in uw design voor de vrijgave van uw order. Natuurlijk kosteloos en onverbindend. De proefmonster  met uw design komt 100% overeen met de latere oplage die uw besteld.

Bij Mr. Mousepad besteld u zonder risico en ontvangt steeds de beste kwaliteit voor en top prijs.

Vraag HIER nu gelijk uw gratis vrijgave proefmonster aan. Het wordt gelijk de volgende werkdag geleverd.