Bij Mr. Mousepad zijn twee dingen gegarandeerd: Ten eerste betrouwbare, snelle levertijden en ten tweede super kwaliteit van onze muismatten. Wij zijn constant bezig ons aanbod te verbeteren en uit te breiden. Wij luisteren naar onze klanten en hun ideeën en verbeteringssuggesties. En vervolgens deze om te zetten is van hoogste prioriteit.

Voor het bedrukken van onze muismatten gebruiken wij normaal gesproken onze hoog-witte 160g papier. Deze is kwalitatief hoogwaardig, perfect voor de bovenkant en zorgt voor een lange houdbaarheid van de Mousepads als relatiegeschenk.

Er zijn verder nog andere alternatieven met betrekking tot de papier, welke die toch al lange houdbaarheid van muismatten nog verlengd. Wij spreken hier van plastiek papier. Het grote voordeel – naast de houdbaarheid – van dit materiaal is hun glanzende bovenkant.

Tegen een klein meerprijs krijgt u uw muismatten bedrukt op dit papier in dezelfde hoge kwaliteit en levertijd net als u bent gewend. Vraag vandaag nog graag uw gratis proefmonster aan.

Muismatten laten bedrukken! Nergens zo makkelijk als bij Mr. Mousepad

 Wist je al het volgende? Alleen bij Mr. Mousepad heeft u de totale productie veiligheid. Wij versturen voor elk productie een kwaliteitsmonster van uw Mousepad met het design van onze klant. De proefmonster heeft de klant altijd de volgende werkdag in huis en kan het dan voor de productie bij ons vrijgeven.

Vraag HIER gelijk uw gratis proefmonster aan.

Heeft u vragen hoe u de muismatten kunt laten bedrukken of designen? Wij helpen altijd graag bij het creëren!

Onze grafiek medewerkers zijn al jaren experts op hun gebied en hebben de mogelijkheid alle Design voorstellingen voor uw muismat om te zetten. Profiteer bij Mr. Mousepad van meer dan 90 verschillende pons vormen, die wij hier in het magazijn hebben. Maak uw relatiegeschenk uniek en onvergetelijk voor uw klant.