Elk bedrijfslogo is anders en elk klant heeft zijn eigen wensen met betrekking tot het motief en design om zijn reclameboodschap juist door te geven of hun eigen kantoor een overwaarde bij te zetten. Bij Mr. Mousepad is de omzetting van desbetreffende wens helemaal geen probleem. Laat uw muismatten bedrukken. Wij hebben een groot repertoire van verschillende pons vormen en maten voor uw muismatten. Vraag ons graag!

Trouwens, ook speciale vormen zijn geen probleem voor ons 🙂 

 

Muismatten laten bedrukken in een vorm van een hartje – of de contour van Amsterdam op uw kantoor – bij Mr. Mousepad geen probleem!

Uw fantasie voor bedrukte muismatten met betrekking tot opdruk en vorm kan bij ons grenzeloos zijn. Wenst u uw klant een bepaalde zin met op hun weg te geven? Dan kies gewoon onze mousepad met een spreekblaas-vorm. Of werkt u in de automobiel branche? Wij hebben ook pons vormen welke uw Mousepad laat net als een parcours uitzien. Dat is altijd een echte blikvanger.

Maakt niet uit of in een vorm van een vrucht, een flacon, een huisje of iets helemaal anders – Mr. Mousepad is de juiste partner voor u en uw wensen. Wij produceren al vanaf een aantal van 50 stuks. Vraag HIER gelijk uw gratis proefmonster met uw design aan.

Creëert u overwaarde! Uw reclameboodschap op een kalender-mousepad!

Wat mag in een kantoor niet missen? Natuurlijk een kalender. Hoezo dan net twee vliegen in één klap slaan. Muismatten laten bedrukken met een kalender en uw logo erop. Dit is leuk voor uw klant. Hij heeft altijd een kalender bij de hand en uw logo blijft steeds in het blikveld. Overwaarde voor u en overwaarde voor uw klant.

Kortom: Een perfecte relatiegeschenk!